• 研究室ニュース
  • 【イベント】A Music and Culture Seminar with Nick DiSanto/7月7日12:50〜、グローバル教育カレッジ棟

2016.06.15

ジョシュア先生よりイベントのお知らせです!ご本人意外とシャイらしいですがとても楽しいパフォーマンスになること間違いなし!!ぜひお集まりください。7月7日12:50〜、グローバル教育カレッジ棟です。(香室)

Nick DiSanto is an American sculptor and musician who builds his own instruments and preforms as a one-man-band. He does research on the roots of early American folk music, and revitalized old songs as well as writing his own music in early styles. Joshua Rickard will hold a public seminar with Mr. DiSanto, followed by a short performance.

More information on Nick DiSanto can be found at: http://www.nickdisanto.com/

7/7 3rd period

At the College of Cross-Cultural and Multidisciplinary Studies

Joshua Rickard, PhD