• 研究室ニュース
  • 【VAF】Sights of Community: Exploring Belonging in Visual Practice(AAJ ワークショップ、同志社大学)

2012.11.30

Visual Anthropology Forumの川瀬さんから、同志社大学で開催されるシンポジウムのお知らせです。関西外国語大学のSteven C. FEDOROWICZ 先生→川瀬さん経由の情報です。明日、明後日のシンポジウムのようです。関心がある方は以下を参照してください。(k.k)

The 2012 Anthropology of Japan in Japan (AJJ) Fall Workshop@Kyoto
Doshisha University, Muromachi Campus (Imadegawa)
December 1st & 2nd, 2012
Workshop theme: “Belonging in Japan and Beyond”
This meeting will explore what it means to feel a sense of Japanese
cultural and/or national heritage within Japan or beyond its
territorial borders.
Of particular interest to visual anthropologists will be this session:
Sunday, December 2nd, 13:30~15:30
Session 6 (Law School at the “Kambaikan,” 2F, Room KMB208)
Organizer and Chair: Steven C. FEDOROWICZ (Kansai Gaidai University)
Belonging in the Work of Japanese Contemporary Artist Fuyuko Matsui
(Eva MISKELOVA, Masaryk University / Kansai Gaidai University)
Exploring Devotees of a Sexy Cyber Green-Haired Guru (John SHULTZ,
Kansai Gaidai University)
Fujoshi Between Pleasure and Danger: Yaoi/BL Fandom and the Management
of Spoiled Identities in Japan (Jeffry T. HESTER, Kansai Gaidai
University)
How to Play Deaf in Japan (Steven C. FEDOROWICZ, Kansai Gaidai University)