• 研究室ニュース
  • 【BIEA Seminars】 シンポジウム 10/23 The Sidis - Indians of East African origin. @ The British Institute In Eastern Africa (Nairobi)

2012.10.15

BIEA よりシンポジウムのお知らせです (HPはこちら)。

The Sidis – Indians of East African origin.

*********************************************************

Symposium At The British Institute In Eastern Africa View this email in your browser.
by Dr. Abdulaziz Y. Lodhi, Uppsala University, Sweden

Tuesday 23rd October 10AM - 12.30PM
REGISTER
Dr. Abdulaziz Y. Lodhi (b. 1945, Zanzibar) is Professor of Swahili and Comparative Bantu at the Department of Linguistics and Philosophy at Uppsala University in Sweden.

This symposium focuses on the Sidis of Gujarat who are an interesting example of early globalization in the Indian Ocean lands, and the impact of modern globalization on diaspora communities. He has written a publication on the Sidis which will be on sale at the symposium for only KES 200/=.

Respondent: Prof Kithaka wa Mberia: Dept of Linguistics and Languages, University of Nairobi

Moderator: Tom Odhiambo: Senior Lecturer, Dept of Literature, University of Nairobi

RSVP BY SENDING AN EMAIL TO SEMINARS@BIEA.AC.UK